OVER ONS - 65-JARIG BESTAAN


Baten Trading Company heeft zich in haar 65 jarig bestaan weten te profileren als een gedegen distributeur, toeleverancier en partner voor de verf- en automotivebranche.

U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment muurverven en lak. Zowel synthetische als watergedragen lakken in diverse kleuren en kwaliteiten. De baliemedewerkers hebben een uitgebreide opleiding gevolgd voor het mengen van verven. Is afhalen niet mogelijk dan bezorgen wij de gewenste producten met onze eigen bezorgdienst.

De professionele verfwinkels kunnen bij Baten Trading Company ook terecht voor hun eigen verflijn onder eigen bedrijfsnaam en logo in diverse kwaliteiten en prijsklassen. Baten Trading Company staat garant voor een goede en concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding.

Baten Trading Company is de best gesorteerde verfspuitbusleverancier in Nederland met de grootste sortering lakspuitbussen voor een breed scala aan toepassingen: automotive, industriële lakken, decoratielakken en graffitilakken. Ook in nonpaints is het bedrijf van oudsher sterk.

U kunt bij ons terecht voor schildersgereedschappen, zoals kwasten, plamuurmessen en schuurmaterialen, maar ook lijmen en kitten, verdunningen en schildertapes.