The wishlist name can't be left blank

3M ANTI-STEENSLAG COATING ZWART 1KG

  • Uitstekende bescherming tegen steenslag
  • Zeer sterke coating
  • Stofdroog in 10-15 minuten
  • Kan na twee uur worden overgespoten met bij de lucht drogende en Low bake-lakken bij normale temperaturen. Het aanbrengen van een primer wordt aanbevolen
  • Te gebruiken met het HGP-systeem om verschillende structuren te bereiken met hetzelfde pistool
Artikelcode
08868

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

Op rubber gebaseerde coating die werd ontwikkeld om de beschermlagen tegen fijn steenslag van autofabrikanten te reproduceren.

Met de 3M™ Body Gard Structuurcoating krijgt u een medium tot zware structuur. Gebruik onze op rubber gebaseerde coating om structuren te realiseren door de applicatiemethode te wijzigen. Deze coating heeft een fantastische steenslagbestendigheid en is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs om de antisteenslagfinish van de fabrikant na te bootsen. Coating is droogvrij binnen 10-15 minuten. Daarna kan de coating na twee uur worden overgespoten met bij de lucht drogende en Low bake-lakken bij normale temperaturen. Het aanbrengen van een primer wordt aanbevolen. Wanneer deze coating samen met het 3M™ Accuspray™ HGP-systeem en de Accuspray™ Pressure Cup wordt gebruikt, wordt een verscheidenheid aan structuren en patronen mogelijk die precies overeenkomen met het OEM-uiterlijk.

Meer informatie
EAN 04054596808096
EAN code omverpakking 04054596808102
Merk 3M
Artikelcode leverancier 08868
Verpakkingseenheid 12
Inhoud 1kg