The wishlist name can't be left blank

KLS SCHUURPAP. SCHUURSPONS 125X96X12,5MM K220

 • Goede afvoer van stof en vuil
 • Geschikt voor zowel droog als nat schuren
 • Uit te spoelen na gebruik
 • Grote precisie
 • Verkrijgbaar in 2 korrels
 • Goedkoop
Artikelcode
KL244379

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

Maak korte metten met verfresten met de Klingspor schuurspons SW 502
De schuurspons SW 502 van Klingspor is een uitstekend alternatief voor schuurpapier. Iedereen die het gebruiksgemak is gaan waarderen zal nooit iets anders willen gebruiken. Deze schuurspons presteert vooral goed bij het verwijderen van verfresten. Het is geschikt voor zowel droog als nat schuren. Het is bewezen dat de schuurspons SW 502 uitblinkt tijdens toepassingen op:

 • Lak en vernis
 • Plamuur
 • Hout
 • Lijmresten
 • Gips en gipsplaten
De schuurspons SW 502 ligt goed in de hand
Dankzij de elasticiteit bereikt de SW 502 zelfs de kleinste hoeken, randen en inkepingen. De zachte schuimkern kan zelfs de moeilijkst bereikbare spleten binnendringen. U kunt letterlijk het voordeel in uw hand voelen dat het biedt ten opzichte van machines. Omdat u kunt voelen wat u doet, kunnen gebruikers vlekkeloze resultaten produceren tijdens het afwerken, mengen en opruwen. De schuurspons schijnt echt bij gebruik op kleinere oppervlakken, b.v. om lijmresten te verwijderen van gipsplaten die opnieuw moeten worden gebruikt. De SW 502 is aan beide zijden gecoat. Beschikbaar in de twee korrelgroftes 120 en 200, de siliciumcarbidekorrel is uitzonderlijk scherp, waardoor zelfs de moeilijkste resten van vernis en verf geen kans krijgen. De keuze van de juiste korrelgrootte varieert met het materiaal dat u moet verwerken. Hoe groter de kloof tussen de afzonderlijke korrels, hoe efficiënter de afvoer van schurend stof en puin. Met deze factor moet vooral rekening worden gehouden bij materialen met een lange vezel, zoals hout. De schuurspons SW 502 geeft ook uitstekende resultaten tijdens de laatste fijne verwerking dankzij de speciale coating.


De SW 502 biedt tal van voordelen
In tegenstelling tot schuurpapier is deze schuurspons van Klingspor wasbaar en herbruikbaar. De structuur en het oppervlak van deze spons zijn robuust en hard genoeg om zelfs na langdurig gebruik nog goed te zijn. Afgezien van de betaalbare prijs van het product, is deze kwaliteit een ander belangrijk economisch voordeel van de schuurspons SW 502. Dit schuurmiddel wordt geleverd in een uitgebreide selectie, zodat de gebruiker het juiste product voor zijn specifieke schuurbehoeften kan vinden. Geen enkel ander product dekt hetzelfde bereik van speciale toepassingen als de SW 502. Daarom zou geen goed gevulde gereedschapskist zonder deze schurende spons compleet zijn.

Meer informatie
EAN 4014855081769
Merk Klingspor
Artikelcode leverancier 244379
Verpakkingseenheid 1