The wishlist name can't be left blank

3M PERFECT-IT EXCENTRISCH POLIJSTMIDDEL 473ML

Artikelcode
34133E
€ 33,06

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

• EEN NIEUWE MANIER VAN LAKHERSTEL: Stop met het bestrijden van wervelsporen en waasvorming, besteed uw polijsttijd aan het perfectioneren van de glans met 3M™ Perfect-It™Excentrisch polijstmiddel, onderdeel van het 3M™ Perfect-It™ Excentrische polijstsysteem.

• CONSISTENTE RESULTATEN: Levert voorspelbare resultaten van hoge kwaliteit dankzij een gepatenteerde combinatie van geavanceerde schuurmaterialen en glansverbeteraars.

• EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: 3M™ Perfect-It™ Excentrisch polijstmiddel levert een hoogglans finish voor monteurs van elk vaardigheidsniveau in werkplaatsen voor autoschade en professionele detailafwerking als het wordt gebruikt als onderdeel van het 3M™ Perfect-It™ Excentrische polijstsysteem.

• EEN SYSTEEM ONTWIKKELD OM SAMEN TE WERKEN: Onderdeel van het gebruiksvriendelijke 3M™ Perfect-It™ Excentrische lakfinishsysteem, met pads, vloeistoffen en gereedschappen die zijn ontwikkeld voor een hoogwaardige finish.

• MINDER ROMMEL: Excentrisch polijsten produceert minder gespetter dan traditionele roterende systemen.

• VOOR ALLE VAARDIGHEIDSNIVEAUS: Het levert een hoogglans finish voor monteurs van alle vaardigheidsniveaus in werkplaatsen voor autoschade en professionele detailafwerking.

Bereik met 3M™ Perfect-It™ Excentrisch polijstmiddel de best mogelijke finish bij alle lakken en blanke lakken. De geavanceerde schuurmaterialen en glansverbeteraars zorgen voor een consistente, hoogwaardige finish. Ontwikkeld voor gebruik met onze 3M™ Perfect-It™ Excentrische polijstmachine en bijpassende pad voor professionals van alle niveaus in lakfinishing en detailafwerking die een perfecte finish willen zonder waasvorming en wervelsporen.

Stop met het bestrijden van wervelsporen en waasvorming, besteed uw polijsttijd aan het perfectioneren van de glans met 3M™ Perfect-It™ Excentrisch polijstmiddel. Het levert een hoogglans, waas- en wervelvrije finish met minder gespetter dan een roterend gereedschap en daardoor eenvoudige reiniging. Het produceert voorspelbare resultaten van hoge kwaliteit dankzij een gepatenteerde combinatie van geavanceerde schuurmaterialen en glansverbeteraars. Het is onderdeel van het gebruiksvriendelijke 3M™ Perfect-It™ Excentrische lakfinishsysteem, dat bestaat uit pads, vloeistoffen en gereedschappen waarmee monteurs van alle vaardigheidsniveaus een hoogwaardige finish kunnen leveren. Beschikbare SOP-procesgidsen (Standard Operating Procedure) bieden stapsgewijze instructies voor veelvoorkomende lakfinishingwerkzaamheden bij autoschadeherstel.

Meer informatie
EAN 4064035010928
Merk 3M
Artikelcode leverancier 34133E
Verpakkingseenheid 12