The wishlist name can't be left blank

KLS HANDSCHUURBLOK 68X18X40 MM

  • Voorkomt vermoeidheid
  • Klittenband zijde
  • Ergonomisch
  • Makkelijk verwisselbaar papier
  • Voor vlakke en afgeronde oppervlakken
Artikelcode
KL185320

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

handblok HK 100 van Klingspor
Het handblok blijft nog steeds het meest effectieve en precieze schuurgereedschap dat er is. Er zijn objecten die niet met een machine kunnen of moeten worden verwerkt. Het flexibele HK 100 handblok van Klingspor is de perfecte match voor elke handschuurapplicatie, omdat het in een handomdraai kan worden bevestigd aan het schuurpapier dat u wilt gebruiken. Indien uitgerust met het juiste schuurmiddel, is dit handblok perfect voor het schuren van:

  • Vernis
  • Plamuur
  • Lak
  • Vlakke en gebogen oppervlakken


Universeel gereedschap voor een groot aantal oppervlakken
Het handblok kan worden gebruikt om een breed scala aan oppervlakken te schuren. Dit product maakt korte metten met het schuren van de meest uiteenlopende objecten - van metaal tot kunststof tot houten oppervlakken. Dankzij de ergonomische vorm kan de HK 100 langdurig worden gebruikt zonder moe te worden. Een enorm voordeel tijdens intensieve en uitgebreide schuurklussen.


Perfect voor de autoreparatiewerkplaats
Of het nu wordt gebruikt door hobby-automobilisten of professionele carrosserieherstel - het handblok levert perfecte resultaten, waar u het ook gebruikt op uw set wielen. Handschuren is ook ideaal voor het grondig voorbereiden van verfklussen op bumpers of carrosseriewerk en voor het afwerken van de afwerking achteraf. Het handblok HK 100 presteert ook buitengewoon goed wanneer het wordt gebruikt voor het repareren van oppervlakken met een vulmiddel. Bovendien levert het dezelfde uitstekende prestaties op vlakke en gebogen oppervlakken.


Grote flexibiliteit dankzij de kilttenband strips
Een ander voordeel van de HK 100 is de klittenband zijde, waardoor het gemakkelijk is om schuurpapier te bevestigen. Eenmaal versleten, kan het schuurpapier eenvoudig worden vervangen dankzij de zelfbevestigende onderkant. Deze functie maakt het handblok uitzonderlijk flexibel en maakt gebruik gedurende een lange periode mogelijk. Als extra pluspunt kan het product worden gebruikt met een grote verscheidenheid aan korrels. Bevestig eenvoudig een fijne korrel voor fijn schuren en kies voor een grove korrel wanneer u ruwe schuurtoepassingen moet uitvoeren.


Werk zonder moe te worden dankzij een ergonomisch ontwerp
De elastische en ergonomische vorm van het handblok vormt zich perfect naar de palm van uw hand, zodat u moeiteloos kunt werken en op een manier die gemakkelijk is voor uw gewrichten en spieren. Het product vermindert de druk op uw vingers en handpalm aanzienlijk wanneer u resultaten van grotere precisie wilt bereiken. Een win-win situatie voor iedereen die moet schuren – zowel voor als hobby of werk.

Meer informatie
EAN 4014855027613
Merk Klingspor
Artikelcode leverancier 185320
Verpakkingseenheid 1