The wishlist name can't be left blank

KLS SCHUURPAP. KLITTENBAND Ø 150MM K180 à 100 STUKS 17 GATS

  • Verkrijgbaar in meerdere korrels
  • Rond
  • Klittenband
  • Stevige rug
  • Hoge efficiëntie
  • Goede stof en vuil afvoer
Artikelcode
KL304084

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

PS 33 CK - het veelzijdige schuurmiddel van Klingspor
De schuurschijf PS 33 CK van Klingspor is ontworpen om bijzonder goed te werken met excentrische schuurmachines en is uitgerust met klittenband. Dankzij de betrouwbare klittenbandcoating aan de achterkant kan de schijf worden bevestigd door deze op het schuuroppervlak van de machine te drukken. Dankzij de volledige bevestiging op het oppervlak blijft de schuurschijf soepel en stevig op zijn plaats. De uitzonderlijke eigenschappen maken dit schuurmiddel de perfecte keuze voor schuurwerkzaamheden op:

  • Vernis
  • Lak
  • Hout
  • Plamuur
Klingspor produceert dit schuurpapier met verschillende diameters en gatenpatronen om ervoor te zorgen dat het op alle gangbare schuurmachines past. Beter nog, de beschikbare schuurschijven zonder gaten bieden ook universele compatibiliteit. Schuurpapier zonder gaten laat echter geen aansluiting op een stofafzuigsysteem toe.


Klingspor schuurschijf met een hoge verwijderingssnelheid
Klingspor schuurpapier PS 33 CK wordt geleverd met een aluminiumoxide korrel die is aangebracht met een semi-open coating. Synthetisch aluminiumoxide onderscheidt zich door zijn grote hardheid en taaiheid. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de schuurschijf een hoge verwijderingssnelheid en een lange levensduur heeft. Korrels samengesteld uit aluminiumoxide hebben onregelmatige vormen variërend van wiggen tot blokken. Dankzij hun kristallijne eigenschappen, zijn met aluminiumoxide schuurmiddelen gegarandeerd efficiënte resultaten te produceren. De halfopen coating van de korrel is ideaal voor het behandelen van oppervlakken die zijn gemaakt van vernis, hout en verf. Deze coating creëert ruimtes tussen de korrels die groot genoeg zijn voor een efficiënte afvoer van schurend vuil en stof. Dit voorkomt dat residuen tussen de korrels bezinken en ondersteunt daardoor een lange levensduur.


Synthetische harsbinding op een papieren rug (C-papier) voor een groot aantal toepassingen
De basis van de schuurschijf PS 33 CK door Klingspor wordt gevormd door een papieren rug (C-papier). Het papier dat voor deze rug wordt gebruikt is van gemiddeld gewicht, waardoor het papier gemakkelijk kan worden gesneden, gescheurd en gebogen. Deze flexibiliteit stelt de gebruiker in staat om dit schuurpapier te buigen of te scheuren en te gebruiken voor handmatig schuren waar de excentrische schuurmachines niet bij kan. De aluminiumoxidekorrels worden met kunsthars aan de papieren rug gebonden en gecoat met een extra synthetische deklaag. Afgezien van het geven van zijn kleur aan het schuurpapier, biedt deze maatlaag extra ondersteuning tegen de laterale krachten die op de korrel inwerken tijdens het schuren. De kunstharslaag die de korrel bedekt, slijt automatisch aan het begin van het schuren en heeft geen enkele invloed op de schuurprestaties.

Meer informatie
EAN 4014855182527
Merk Klingspor
Artikelcode leverancier 304084
Verpakkingseenheid 1
Inhoud 100st