The wishlist name can't be left blank

KLS SCHUURPAP. KLITTENBAND /\ 98X148MM K280 à 100 STUKS

  • Verkrijgbaar in meerdere korrels
  • Driehoekig
  • Klittenband
  • Stevige rug
  • Hoge efficiëntie
  • Goede stof en vuil afvoer
Artikelcode
KL215481

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

PS 33 CK van Klingspor is een driehoekig schuurpapier van premium kwaliteit dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Te gebruiken op:

  • Verf
  • Vernis
  • Plamuur
  • Hout
Betrouwbaarheid dankzij een hoog verwijderingspercentage
Het aluminiumoxide, dat Klingspor synthetisch produceert, levert gegarandeerd een hoge verwijderingssnelheid zonder kwaliteitsverlies. De korrel is gebonden aan een papieren rug van C-papier met synthetische hars. De driehoekige vorm zorgt voor moeiteloos schuren en polijsten, zelfs in de kleinste hoeken en op moeilijk bereikbare plaatsen van het materiaal dat wordt verwerkt.


Geschikt voor universeel gebruik
Het schuurpapier PS 33 CK kan worden gecombineerd met alle standaardschuurmachines en multischuurmachines. Het GLS 24-gaats patroon maakt het bevestigen van de driehoekige papieren een makkie. Het verwisselen van het papier is net zo eenvoudig dankzij de klittenbandsluiting. De klittenbandcoating is ook verantwoordelijk voor de ongeëvenaarde flexibiliteit van het product. Dit driehoekige schuurpapier PS 33 CK van Klingspor wordt gewaardeerd door zowel professionals als doe-het-zelvers en hobbywerkers.


Voor het schuren van verschillende materialen
Of het nu wordt gebruikt in carrosseriewerkplaatsen, in metaalconstructiebedrijven of in houtbewerking - het schuurpapier PS 33 CK is het juiste gereedschap voor elke schuurbeurt: het schuurpapier PS 33 CK levert altijd dezelfde ongeëvenaarde efficiëntie - of het nu wordt gebruikt voor het verwijderen van hout en verf of vernis of voor het repareren van eerder gelakte oppervlakken. Zelfs het gladmaken of verwijderen van vulmiddel vormt geen probleem voor dit product. De unieke eigenschappen van deze driehoekige schuurpapier komen echt naar voren tijdens reparatiewerkzaamheden aan auto's. Naast goede prestaties tijdens het werken op gevulde en metalen oppervlakken, is dit product natuurlijk ook een uitstekende optie voor het schuren van ruwe oppervlakken van hout. Het brede assortiment beschikbare korrels omvat zowel grove als fijne versies van dit schuurmiddel. Ongeacht het materiaal dat ze kiezen om te verwerken, gebruikers zijn zeker van perfecte resultaten met het schuurpapier PS 33 CK.


Klingspor-kwaliteit voor zowel professionals als consumenten
De schuurbladen van Klingspor worden door professionals en consumenten in dezelfde mate gewaardeerd. De geschiktheid voor een breed scala aan toepassingen overtuigt elke gebruiker.

Meer informatie
EAN 4014855062324
Merk Klingspor
Artikelcode leverancier 215481
Verpakkingseenheid 10
Inhoud 100st