The wishlist name can't be left blank

KLS SCHUURPAP. ROL 115MMX25MTR SOFTBACK K400 WIT ±180 VEL

  • Voor handmatig gebruik
  • Gelijkmatige drukverdeling
  • Ca. 250 pads in een doos
  • Schuim achterkant
  • Verkrijgbaar in verschillende korrels
  • Aluminium Oxide
Artikelcode
KL321760

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

PS 73 CWF - de perfecte schuurrol voor kunststof, lak en coatings
De schuurrol PS 73 CWF van Klingspor heeft zichzelf bewezen als het ideale schuurmiddel voor het opruwen en afslijpen op een groot aantal oppervlakken en contouren. De innovatieve schuurkussentjes worden geleverd in een dispenserdoos en zijn ontworpen voor handmatig slijpwerk en hebben alles in huis om resultaten met hoge precisie te leveren.Ideale drukverdeling dankzij een met schuim gecoate rug
De schuurrol PS 73 CWF wordt geleverd met een schuimrug om de druk gelijkmatig over het hele contactoppervlak te verdelen. Dit maakt het mogelijk om werkstukken met een dunne coating te verwerken zonder het risico te lopen door het materiaal te schuren. De semi-open coating met aluminiumoxide gebonden door kunsthars maakt dit product ideaal voor:
  • Verf en lak
  • Plastic en plastic coatings
  • Hout
  • Plamuur
De semi-open korrelcoating gecombineerd met de extra stereaat coating zorgt voor minimale verstopping b.v. op meubels. Deze kwaliteit komt vooral naar voren tijdens fijn slijpen en werk dat ultieme precisie vereist.
Hun C-papier rug zorgt ervoor dat de schuurpads uitzonderlijk comfortabel zijn om vast te houden en ermee te werken. De voorgeperforeerde schuursponsjes kunnen snel en schoon worden afgescheurd dankzij de handige dispenserdoos inclusief vulniveau-indicator. Dit zorgt ervoor dat de pads altijd klaar voor gebruik zijn in een flits. De dispenserdoos houdt de schuurrol PS 73 CWF netjes opgeborgen en veilig beschermd tegen vocht en vuil.


Effectief en veerkrachtig - voor werkplaatsen en bouwplaatsen en voor gebruik onderweg
De schuurrol PS 73 CWF van Klingspor wordt geleverd in een robuuste dispenserdoos inclusief vulniveau-indicator. De indicator geeft de gebruiker precies aan hoeveel schuurpapier er nog over is. De schuurrol is voorgeperforeerd op de handige lengte van 140 mm, waardoor de afzonderlijke schuurkussentjes gemakkelijker kunnen worden afgescheurd. Het heeft een breedte en lengte van respectievelijk 115 mm en 25 meter, wat overeenkomt met ca. 180 schuursponsjes. Het PS 73 CWF schuurpapier heeft een korrelcoatingdichtheid van 120.

Meer informatie
EAN 4014855204571
Merk Klingspor
Artikelcode leverancier 321760
Verpakkingseenheid 1
Inhoud 25mtr