The wishlist name can't be left blank

KLS SCHUURPAP. VELLEN PAK à 50 ST. W.PR. K1200 230X280MM

  • Verkrijgbaar in verschillende korrels
  • Vellen
  • Stevige rug
  • Hoge efficiëntie
  • Goede stof en vuil afvoer
Artikelcode
KL6616

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

PS 11 A - Ideaal voor autoreparatietoepassingen
Met de PS 11 biedt A schuurbladen die ongeëvenaarde prestaties bieden tijdens autoreparatie. Het is bij uitstek geschikt voor harde en taaie materialen. In de praktijk kan het schuurmateriaal worden toegepast op:

  • Plamuur
  • Lak
  • Vernis
  • Plastic
Het grote aanpassingsvermogen, de hoge stabiliteit en de uitstekende waterbestendigheid kenmerken het schuurblad PS 11 A. Dit uitstekende product blijkt even voordelig tijdens professionele toepassingen en privégebruik thuis.


Hoogwaardige schuurvel met hoge flexibiliteit
Het schuurvel PS 11 A wordt voornamelijk gebruikt op het gebied van autoreparatie en in de verfwinkel en biedt de gebruiker uitstekende resultaten. Dit hoogwaardige schuurmiddel onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke flexibiliteit en waterbestendigheid. Dankzij deze onvergelijkbare kenmerken kan het product gedurende langere tijd worden gebruikt voor veeleisende taken. Iedereen die voor dit schuurblad kiest, ontvangt een hoogwaardig product bestaande uit siliciumcarbide met een harde, scherpgerande structuur. De schuurvellen PS 11 A zijn geschikt voor een breed scala aan handschuurtoepassingen.


Schuurvellen PS 11 A - speciaal product met een dichte coating
Het schuurmateriaal PS 11 A onderscheidt zich door zijn korrel, die geschikt is voor nat en droog schuren, aangebracht met een dichte coating op een papieren rug (A-papier) en gebonden met een synthetische harsbinding. Deze schuurvellen vertonen altijd dezelfde uitstekende prestaties - of ze nu voor droog of nat schuren worden gebruikt. De gebruiker kan kiezen uit een uitgebreide selectie van grove tot fijne korrels, wat ervoor zorgt dat ze de korrelgrootte vinden die het beste bij hun toepassing past. De voordelen van dit product zijn onder meer de uitgebreide reeks toepassingen, van het schuren van oppervlakken tot het schuren van zwaar geprofileerde onderdelen zoals die op carrosserieën. Deze unieke eigenschappen maken dit schuurmiddel ook een uitstekende keuze voor uitdagende reparatiewerkzaamheden op voertuigoppervlakken of andere soorten geverfde oppervlakken.

Meer informatie
EAN 4014855018666
Merk Klingspor
Artikelcode leverancier 6616
Verpakkingseenheid 1
Inhoud 50st