The wishlist name can't be left blank

KLS SOFTBACK SCHUURPAD 115X140X5MM K320 ALU/OXIDE

 • Aluminium Oxide
 • SW 510
 • Verkrijgbaar van K100 tot K320
 • Goede flexibiliteit
 • Dichte schuimstructuur
Artikelcode
KL337849

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

De SW 510 is een schuurspons die gebruikers de perfecte balans biedt tussen kwaliteit en prestaties voor hun dagelijkse werk. Dit schuurmiddel is een uitzonderlijk goede keuze om te werken met:

 • Verf
 • Vernis
 • Vulmiddel
 • Hout
 • Plastic
 • Metaal
De schuurspons biedt een aantal onderscheidende voordelen voor de beoogde toepassingen. Deze omvatten het dunne materiaal, dat verantwoordelijk is voor de uitstekende flexibiliteit van deze schuurspons. Het product is de perfecte keuze voor moeilijk toegankelijke plaatsen zoals inkepingen, profielen en randen. Hij blinkt even goed uit bij het schuren van oppervlakken en het schuren van zwaar geprofileerde onderdelen. Met een dichte schuimstructuur zorgt de spons voor een ultrafijne en uniforme afwerking. De resultaten zullen zelfs de meest moeilijk te behagen professionele gebruiker overtuigen. De spons heeft geen last van rimpels en vouwen. Sterker nog, het product kan zowel droog als nat gebruikt worden.


Schuurblok met veel voordelen
De schuurspons SW 510 is bij uitstek geschikt voor handschuren. Het product is veelzijdig genoeg om bijna overal te gebruiken. Dit maakt het ook een uitstekende optie voor doe-het-zelvers. Klingspor besteedt de grootste zorg aan de gebruikers de grootst mogelijke flexibiliteit bij het gebruik van hun schuurmiddelen. Dit superieure flexibiliteitsniveau verbetert zowel de productiviteit als de kwaliteit van de gebruiker


Schuurspons van superieure kwaliteit
Alle schuurmiddelen in het portfolio van Klingspor onderscheiden zich door hun uitzonderlijke gebruiksgemak - en de schuurspons SW 510 is een mooi voorbeeld van deze kwaliteit. Het is duurzaam en levert uitstekende resultaten, zelfs bij continu gebruik. Klingspor gebruikt het beproefde aluminiumoxide van het graantype om een ​​hoge en betrouwbare verwijderingssnelheid te bereiken. Het materiaal is aan 1 zijde dicht gecoat. Om doe-het-zelvers een zo breed mogelijk toepassingsgebied te bieden, biedt Klingspor dit schuurmiddel aan in een uitgebreide selectie korrelgroottes. De schuurspons is verkrijgbaar met korrels van grof tot fijn. Deze brede selectie zal voldoen aan zowel gebruikers die een hoog verwijderingspercentage nodig hebben als degenen die fijn schuren moeten uitvoeren.

Meer informatie
EAN 4014855302031
Merk Klingspor
Artikelcode leverancier 337849
Verpakkingseenheid 100