The wishlist name can't be left blank

ZWALUW CLEANING WIPES à 80ST

  • Breed toepasbaar
  • Verpakt in handige dispenser
  • Dermatologisch getest
Artikelcode
ZW202463

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

Handige hoogst effectieve schoonmaakdoekjes. Zwaluw Universal Cleaning Wipes zijn snelle, handige en uiterst doeltreffende schoonmaakdoekjes. Zwaluw Universal Cleaning Wipes verwijderen niet-uitgeharde siliconenkit, niet-uitgehard PU-schuim, olie, de meeste lijmen, verven en vet van handen, gereedschap en ondergronden. Instructies Trek het eerste afveegdoekje uit het midden van de rol via de sleuf in het deksel. Trek steeds een doekje als dat nodig is. Veeg resten zo nodig af met een vochtige doek. Maak bemorste ondergronden direct schoon voor het beste resultaat. Om verfvlekken te verwijderen van niet-poreuze ondergronden tot 24 uur na het aanbrengen, laat u gewoon een paar minuten een opgevouwen doekje op het verfoppervlak liggen voordat u ze zachtjes wegwrijft.

Voordelen:

  • Breed toepasbaar
  • Verpakt in handige dispenser
  • Dermatologisch getest

Toepassingsgebieden:
Den Braven Cleaning Wipes reinigen handen, gereedschap en ondergronden. Verwijderd overtollige resten van niet uitgeharde afdichtingskitten, lijm, PUR schuim, verf, epoxyvlekken, spraylijm en rubbercement. Vet: Olie, smeermiddelen, inkt, vuil, grasvlekken, op petroleum gebaseerde producten Verf: Verven op basis van acryl, olie en water. Effectief tot 24 uur nadat de verf is opgedroogd Algemeen reinigen: Vernieuwt en reinigt oude verf en afdichtingen. Ideaal voor het verwijderen van vlekken op de meeste ondergronden.

Kenmerken:
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 36 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Meer informatie
EAN 8711595197533
EAN code omverpakking 8711595197540
Merk ZWALUW
Artikelcode leverancier 211471
Verpakkingseenheid 6
Inhoud 80st