The wishlist name can't be left blank

ZWALUW MIXED FINISHER 500ML

  • Perfect afwerkresultaat
  • Direct te gebruiken
  • Beperkt het verkleuren van kitvoegen
Artikelcode
ZW211173

Inloggen

Vanaf €250 gratis verzending

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst over artikelen.

Gratis ruilen en retourneren.

Bestel nog sneller via Snel Bestellen
Klik hier voor Snel Bestellen...

Kant en klaar gladstrijkmiddel voor voegkitten op basis van silicone, polyurethaan en hybride. Zwaluw Mixed Finisher Spray is een kant-en-klaar, neutraal universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Zwaluw Mixed Finisher Spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. Na gebruik van Zwaluw Mixed Finisher Spray wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen met water om eventuele spoorvorming te voorkomen. Resten van Zwaluw Finisher Spray kunnen een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en het hechtvermogen van verf.

Voordelen:

  • Perfect afwerkresultaat
  • Direct te gebruiken
  • Beperkt het verkleuren van kitvoegen

Toepassingsgebieden:
Zwaluw Mixed Finisher Spray is ontwikkeld voor het nat afmessen van kitvoegen. Altijd goed schudden voor gebruik. Na het aanbrengen van de kit worden de oppervlakken van de voegen en de aanliggende oppervlakken bevochtigd met Zwaluw Mixed Finisher Spray. Daarna wordt de voeg afgewerkt met een spatel, plamuurmes of PVC-buis. Nadat de voeg is gladgestreken kan men deze afwerken met een met Zwaluw Mixed Finisher Spray bevochtigde vinger. Bij gebruik op voegkitten die later worden overschilderd en op gevoelige ondergronden zoals natuursteen en glas wordt naspoelen met schoon water aanbevolen.

Kenmerken:
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 24 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Meer informatie
EAN 8711595187022
EAN code omverpakking 8711595187039
Merk ZWALUW
Artikelcode leverancier 211173
Verpakkingseenheid 12
Inhoud 500ml